• Nincsenek termékek a kosárban.

Hol vásárolhatom meg a Kineziológia Magazint?

Magazinunk megvásárolható egyes postahivatalokban, nagyobb bevásárlóközpontokban és a benzinkutaknál, vagy kedvezményes áron előfizethető a Kiadónál.

Hogyan tudom megrendelni a Kineziológia Magazint?

  • e-mailben ? info@alterna.hu
  • interneten ?www.kinezmagazin.hu weboldalon az Előfizetés menüpontban
  • levélben ? Alterna Kft., 1123, Budapest, Alkotás u. 37. mfszt 3.
  • telefonon -+36 30/ 940-3066

Kérjük, postán ne fizessék elő a Magazint, mert min. 2 hét kell a beazonosításhoz, továbbá a plusz bankvizsgálati díjat nem áll módunkban átvállalni.

Külföldön élek/tartózkodom! Tudok Kineziológia Magazint rendelni?

Igen, külföldre is teljesítünk megrendelést, azonban a külföldi címre való postázás esetén a postaköltséget a vásárló fizeti. Külföldi előfizetés esetén is postai úton juttatjuk el a magazint a megadott kézbesítési címre, ezért az előfizetési díjhoz hozzáadódik a mindenkori külföldi küldeményekre vonatkozó postai díj. 

Mikor kapom kézhez az előfizetést követően a Magazin első lapszámát?

Megrendelés után e-mailben tájékoztatjuk az átutalás módjáról.  Amint beérkezett a megfelelő összeg bankszámlánkra, küldjük az aktuális számot és a számlát. 

Ajándék-előfizetés

A magazin-előfizetés kiváló ajándék lehet párjának, barátjának, barátnőjének, a családtagok részére, névnapra, születésnapra és egyéb emlékezetes eseményekre. A megrendelés során jelezze az adatlapon, ha az előfizető nevétől eltérő postázási címre kéri a Magazin.

Mit tartalmaz az előfizetési díj?

A kedvezményes előfizetési díj tartalmazza az ÁFA-t (5%), a csomagolási, a kézbesítési és az egyéb díjakat, költségeket is. A feltüntetett előfizetői árak kizárólag belföldi kézbesítés esetén érvényesek. 

Milyen módon kell fizetni a  Kineziológia Magazin előfizetési díját?

Az előfizetési díjat kérjük banki utalással egyenlítsék ki. A banki utalásnál a megjegyzés rovatban kérjük feltétlenül  tüntesse fel Mire utal ( Kinezmagazin 1éves/ 2 éves  előfizetés ) valamint, hogy Ki utal (név/ cégnév).  Kérjük, hogy az utalás megtörténtéről küldjön e-mailt az info@alterna.hu címre. Kérjük, az e-mailben írja meg, hogy a számlát milyen névre és címre kéri. 

Kapok ÁFA-s számlát a Kineziológia Magazin előfizetéséről?

Az előfizetési díj átutalását követően postázzuk az előfizetésről szóló hiteles számlát.

Lehet céges névre szóló számlát kérni a Kineziológia Magazinról?

Igen, amennyiben az utalást az adott cég teljesíti.

Mikor jár le az előfizetés?

Az előfizetési számlán is feltüntetjük, hogy előfizetése milyen időszakra szól. Amennyiben szeretné meghosszabbítani előfizetését, kérjük a lejárat előtt 1 hónappal jelezze felénk, hogy a Magazint folyamatosan tudjuk küldeni Önnek.  

Kézbesítéssel kapcsolatos információk

Kézbesítés

A Magazin elo?fizeto?inkhez való eljuttatásáról a Magyar Posta Zrt. gondoskodik. Elo?fizeto?i reklamáció: Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatóság, tel.: 06-1-767-8262 

Kézbesítési problémák okai lehetnek

  • A kézbesítőnek nincs bejutási lehetősége (kapukód, kapukulcs) a házba vagy változott a kapukód, kapukulcs.
  • A megrendeléskor megadott címen az adott néven nem található postaláda vagy a postaládán nincs kinn a megadott név. 
  • Az előfizetési díj nem került kiegyenlítésre az előfizetői díjbekérőn feltüntetett fizetési határidőig. Megújítás esetén, ha postai vagy e-mail címváltozás történt, és a kiadó erről nem kapott tájékoztatást, akkor a megújító értesítésünk nem érkezik meg Önhöz, ez is lehet az elmaradt befizetés oka. 
  • A postaláda kicsi, ezért nem fér bele a magazin, vagy csak úgy helyezhető el a magazin, hogy részben kilóg, így eltulajdonítható. (“A bedobó nyílás minimális mérete: 30 x 230 mm. A levélszekrény kialakításának olyannak kell lennie, hogy alkalmas legyen a bedobónyíláson keresztül elhelyezett küldemények (magazinok) biztonságos és sérülésmentes elhelyezésére oly módon, hogy ahhoz jogosulatlan személy hozzá ne férjen.” További információ: 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet a postai szolgáltatások nyújtásáról, 11. paragrafus, a levélszekrénybe történő kézbesítés feltételei és szabályai bekezdés.)
  • Címváltozás történt, de sem a kiadó, sem a terjesztő erről nem lett értesítve.

Kérjük segítse elő, hogy pontosan tudjunk Önnek kézbesíteni, így kérjük, hogy a tegyen meg mindent a kézbesítést akadályozó problémák elhárítása érdekében. 

A Kineziológia Magazin kézbesítését másik címre kérem

Ha megváltozik a címe vagy a megadottól eltérő címre kéri az előfizetett Magazint, kérjük, írja meg részünkre a régi és új címét, hogy mielőbb módosítani tudjuk. Kérjük továbbá, hogy a címváltozást az aktuális lapszám előtt legalább 1 hónappal jelezze felénk.

E-mail címünk: info@alterna.hu

Régebbi lapszámok megrendelése

A régebbi lapszámok megrendelése ügyében kérjük írjon az info@alterna.hu. e-mail címre. Kérjük, hogy minden esetben pontosan adja meg a megrendelt kiadvány megjelenési számát (pl., 2015/03. vagy 2015 márciusi lapszám), valamint az Ön számlázási és kézbesítési címét. Amennyiben a kért megjelenési szám(ok)ból még van raktárunkon, úgy egy díjbekérőt küldünk Önnek, amely a szállítási költséget is tartalmazza, befizetését követően postázzuk a lapszámo(ka)t. 

Bízunk benne, hogy  információs anyagunkat hasznosnak  találta és reméljük, sikerült minden kérdésére választ adnunk. Amennyiben további kérdése lenne, kérjük, jelezze felénk Szerkesztőségünk címén .Telefon: +36 30 / 940-3066 E-mail: info@alterna.hu