• Nincsenek termékek a kosárban.
7012

2009 decemberében indultunk, s bár minden második hónapban jelenik meg Magazinunk, ez mégis folyamatos munkát igényel – sok-sok energia, pénz, szellemi és érzel- mi ráfordítás.

… és, szívünk és lelkünk… Kié is? Mindenkié, aki szerzőként megtisztel bennünket gondolataival; ideadta verseit, hogy köz-zé tegyük; képeit, hogy megörvendeztessenek minket. Köszönet a Pauker Nyomda munkatársainak, akik csodálatos formába öntik a magazint, értékét méginkább értékké teszik.

S bizony, elsősorban: Rakusz János, Jani, akivel ketten hozzuk létre igazán a Magazint. Fantasztikus ráérzésével adja meg a tartalomhoz a küllemet, igényessége összecseng szerzőink üzenetével, s a szép így válik még szebbé.

Köszönet minden Előfizetőnknek, Olvasóinknak, akik érezték a hiányt és örömmel találtak ránk; köszönet kedves szavaikért, üzeneteikért. Bizony, sokszor ad ez erőt, amikor tapasztaljuk (tudjuk!), hogy munkánkat, energiánkat semmibenézve, kifotózzák a cikkeket és körbeküldik. De, sebaj, a karma… tudjátok, és mi is tudjuk, és ismerjük is őket…

Mit is szándékozunk átadni Nektek? Tiszta, őszinte minőséget. Mindenkinek, aki nyitott erre, aki tiszta szívét nyitja szívünk felé. Hiteles gondolatokat, hiteles érzéseket, önmagunkat. És mi segített ebben? Az összetartás, a bizalom, a szeretet. Isten Áldása velünk van – ez bizonyosság bennem -, s legyen velünk továbbra is. Terjessze ki angyali védőszárnyát fölénk, hogy még sokáig, így, együtt, még sok-sok Olvasótárssal gyarapodva. Együtt csináljuk. Mi, Veletek. Köszönet érte. Magunknak is. dr. Varju Márta alapító főszerkesztő

dr. Varju Márta alapító főszerkesztő