• Nincsenek termékek a kosárban.

Törzsvásárlói program

  • Home

Törzsvásárlói program

Ki veheti igénybe?

Mindenki, aki regisztrál (saját fiókot hoz létre) webáruházunkban, és azon keresztül vásárol.

Mikortól vehető igénybe?

Akár az első vásárlás után is törzsvásárlónk lehetsz, amennyiben a megrendelésed eléri azt a bizonyos összeget, amelytől a rendszer kedvezményt biztosít.

Hogyan működik?

A leadott megrendelések végösszegét a rendszerünk összeadja, és amint eléri az alábbiakban meghatározott összegeket, annak megfelelő csoportba sorolunk, és kedvezményt biztosítunk a következő vásárlástól kezdődően:

  • Silver csoport – 50.000 Ft-tól 3% kedvezmény
  • Gold csoport – 100.000 Ft-tól 5% kedvezmény
  • Platina csoport – 200.000 Ft-tól 10% kedvezmény
  • Nagyker csoport – Kertépítőknek, viszonteladóknak 15% kedvezmény

A fiókodba belépve automatikusan a kedvezményednek megfelelő termékárakat fogod látni, tehát nem utólag kerülnek levonásra a vásárlás összegéből!
FONTOS! Amennyiben kedvezményre lettél jogosult (vásárlásaid elérték a megadott összeget), a rendszer nekünk jelzi azt, de minden esetben kollégánk hagyja jóvá! Így ha úgy gondolod, hogy korábbi vásárlásaid alapján jogosult vagy kedvezményre, de nem kaptad meg, feltétlenül jelezd nekünk és leellenőrizzük!

Jelentkezz be felhasználói fiókodba, és ellenőrizd, hogy jogosult vagy-e már kedvezményre! Amennyiben, az adataidnál még „Kisker” csoport szerepel, a „Rendeléseim megtekintése”-re kattintva láthatod, hogy eddig milyen összegben vásároltál, így kiszámolhatod, hogy mennyi hiányzik még a törzsvásárlói kedvezményhez.

Meddig él a kedvezményem?

Nálunk soha nem nullázódik le a kedvezményed, a vásárlásaid összege mindig összeadódik a korábbiakkal, így egyre nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani!

Már korábban is vásároltam regisztrált felhasználóként, azokat a vásárlásokat is figyelembe veszi a rendszer?
Igen! A korábban regisztrált felhasználók összegei is érvényesek!

Nagykereskedelmünk

A nagykereskedelmi árak beállítása regisztrációhoz kötött, a regisztráció során a „Viszonteladó?” mezőt „Igen”-re kell állítani, amennyiben a nagykereskedelemben szeretne vásárolni. Regisztráció után kollégánk a megadott adatok (cégnév, adószám, stb.) alapján leellenőrzi, hogy az adott céget/vállalkozót ki tudjuk-e szolgálni nagykereskedelmünkben. Amennyiben jogosult rá, beállításra kerülnek az árak.

Ezután csak a regisztrált felhasználói fiókba belépve tud nagykereskedelmi áron vásárolni, másik fiókkal, illetve regisztráció nélküli rendelés leadásnál nem!