• Nincsenek termékek a kosárban.
1908

Hogyan tudsz valóban hatékony lenni ebben a nagyon fontos megvalósító folyamatban?

Állj a mostban, a valóság talaján, légy tudatában annak, hogy ki és mi vagy, hol tartasz az életedben. Vannak terveid, van, amit el szeretnél érni, sőt, amit el akarsz érni.

Már körvonalazódik, mikor, milyen körülmények között, mivel, kivel, és hol.

… És kezdj el álmodni, álmodozni róla.

Ez olyan, mint egy érzelmi-mentális tervezés. Megjeleníted magad előtt, ahogyan létrejön, ahogyan megvalósul, s azt is, hogy már ott van, rendelkezésedre áll, benne vagy a vágyott helyzetben, állapotban.

Ezzel felküldöd az Univerzumba, a morfogenetikus térbe, s az álom tervvé, majd programmá válik, megalkotódott, most már hozzád tartozik. S mindaz, ami fenn már jelen van, hajlammal bír arra, hogy manifesztálódjon, hogy itt is jelen legyen, a lentben.

Minden nap, minden áldott nap szánj időt az álmodra. Ha egészségre vágysz, lásd magad olyan helyzetekben, melyben sugárzik belőled a fittség, az elégedett életöröm, a testi jóérzés. Ha sikerre vágysz, lásd magad olyan szituációban, melyben elérted a sikert, legyen körülötted ennek bizonyítéka, jelzője: pl. ünneplő munkatársak, gratuláló családtagok, egy csokor virág a kezedben, egy oklevél, vagy akár egy hivatalos levél, melyben tájékoztatnak fizetésed lényeges megemeléséről. Ha párkapcsolatra vágysz, lásd magad, ahogy lakásodban vagy, teríted az asztalt két személyre, csöngetnek, izgatottan sietsz ajtót nyitni, látod a virágcsokrot (kedvenc virágaidból összeállítva), s mögötte tudod, ott van, akire mindig is vágytál. Nem fontos, hogy lásd az arcát, sőt!, de tudd, hogy ő az…

Szánj rá időt, hogy segítsd a manifesztációt.

És, ha valóban erős a szándékod, komoly a vágyad, álmod valóság lesz.

Álmodj, tedd bele energiádat, szándékodat, fordíts rá időt. Fontos, hogy lábad legyen a valóság talaján, legyél a mostban ? ugyanakkor egy másik dimenzióban, az álmok világában is. Legyen szó egészségről, boldogságról, önmegvalósításról ? tedd és sikerülni fog!